Company logo

Energi Försäljning Sverige AB

En innovativ elleverantör som satt hållbarhet högst på agendan för den optimala energilösningen för ditt företag...

Overview

En innovativ elleverantör som satt hållbarhet högst på agendan. Med helhetsfokus och enkel kommunikation hittar vi den optimala energilösningen för ditt företag.

Energi Sverige är ett företag som med nytänkande och innovation skapar kreativa lösningar för flexibla elavtal. Som en del av Energi Danmark koncernen, som är aktiv i samtliga nordiska länder och Tyskland, är vi en trygg samarbetspartner och tillsammans hittar vi den optimala energilösningen till just ditt företag. Vi kombinerar professionella och kunniga medarbetare med väletablerade system för energileveranser i Nordeuropa.

Under lång tid har vi haft stort fokus på att nå ut med gröna energiprodukter. Vår förhoppning är att vi och våra kunder ska lämna ett så litet klimatavtryck som möjligt.

Våra kunder är företag inom svenskt näringsliv, energibolag, regioner och kommuner. Våra medarbetare finns på vårt huvudkontor i Malmö och på våra säljkontor i Stockholm och Göteborg, härifrån arbetar vi för att nå ut till företag i hela Sverige.

Med koncernen i ryggen har vi styrkan och kompetensen som ett multinationellt företag samtidigt som vi har en närhet till dig som kund. Vi är det lilla företaget med stora resurser och möjligheter. Resultatet blir en innovativ, hållbar och stabil organisation med stor nyfikenhet på de företag vi arbetar tillsammans med.

Latest news

No items found

Looks like we couldn't find any recent news on this company

Technologies

Regions

No items found

Looks like this company doesn't have any regions assigned to it
Keep Exploring
Explore our global databases of Developers, Investors and Lenders.

Similar companies

Invite your team to PF Nexus

Share projects and company information seamlessly by inviting your colleagues to join PF Nexus.

Unlock the full power of PF Nexus

Our platform is helping run hundreds of renewable energy projects.