Company logo

Energinet

Grøn energi for en bedre verden

Founded in 2005

Fredericia

Overview

NYE VINDE I ENERGISEKTOREN

Energisektoren er under omfattende forvandling som følge af nationale og internationale aftaler om at omstille til klimaneutrale samfund. Der skal nye vinde til. Energinet vil bidrage til at omstille energisystemet med det mål, at borgere og virksomheder i fremtiden kan bruge vedvarende energi til alt, samtidig med at vi bibeholder en høj forsyningssikkerhed til en pris, der kan betales.

GRØN ENERGI FOR EN BEDRE VERDEN

I Energinet arbejder vi hver dag med at designe, vedligeholde, udvikle og udbygge energisystemer, der vil gøre det muligt at bruge vedvarende og grøn energi til alt – Både i Danmark og globalt.

Vedvarende og grøn energi er en af de væsentligste forudsætninger for at skabe en verden, hvor mennesker kan trives og leve gode liv uden at volde skade på fremtidige generationer eller nulevende mennesker på klodens mest udsatte steder. En verden, hvor de globale klimaforandringer er bremset.

Og der skal fart på denne klimaomstilling! Det stiller høje krav til Energinets kultur og vores måde at arbejde på. Vi skal være hurtigere til at levere på vores opgaver og dygtigere til at lære nyt. Vi skal være villige til at påtage os afgrænsede risici i situationer, hvor handling er vigtig for at bane vej for den grønne omstilling, også selvom effekten kun er sandsynlig og ikke sikker. Vi skal være nysgerrige og bane vejen for grøn energi for en bedre verden!

Latest news

No items found

Looks like we couldn't find any recent news on this company

Technologies

Regions

No items found

Looks like this company doesn't have any regions assigned to it
Keep Exploring
Explore our global databases of Developers, Investors and Lenders.

Similar companies

Invite your team to PF Nexus

Share projects and company information seamlessly by inviting your colleagues to join PF Nexus.

Unlock the full power of PF Nexus

Our platform is helping run hundreds of renewable energy projects.